1.7 C
Reșița
vineri, 02 decembrie 22

5 lucruri de luat în considerare atunci când alegeți hăinuțe pentru căței

Să vă îmbrăcați și asortați cu cățelul dvs. este incredibil de distractiv. Dar, pe lângă faptul că vă permite să vă prezentați cel mai bun prieten în cele mai adorabile ținute ale sale, acele hăinuțe pentru căței au, de fapt, câteva funcții practice.

Trucul constă în a învăța cum să alegeți hăinuțe pentru căței care servesc unui scop mai important decât distracția noastră. Asta înseamnă să trecem dincolo de elementele de noutate, pentru a selecta îmbrăcăminte pentru câini rezonabilă, care oferă căldură, confort și siguranță.

Atunci când cumpărați hainute pentru catei, iată câțiva dintre cei mai importanți factori de luat în considerare:

spot_img

1. Tipuri de haine pentru câini

Tipul de hăinuțe pentru căței pe care trebuie să le cumpărați depinde într-adevăr de tipul de câine pe care îl aveți și de scopul pe care îl vor avea hainele. De exemplu, rasele cu blană scurtă, cum ar fi Pugs și Frenchies, au probleme în a se încălzi singure, așa că ar putea beneficia de hanorace pentru câini la temperaturi mai scăzute. S-ar putea chiar să aibă nevoie de paltoane pentru câini pentru iarnă. Același lucru este valabil și pentru câinii mai în vârstă, care ar putea suferi de dureri articulare atunci când sunt expuși la frig.

2. Îmbrăcămintea pentru câini potrivită

Potrivirea corespunzătoare a îmbrăcămintei pentru câini înseamnă mult mai mult decât a-i încăpea. Fiecare porțiune trebuie să se potrivească ca o mănușă. În caz contrar, câinele dvs. va sfârși prin a se zbate, a lărgi sau chiar a ciupi hainele. De asemenea, alegeți haine care nu trec de talie, altfel riscați să se murdărească ori de câte ori trebuie să își facă nevoile.

Dimensionarea hainelor câinelui este foarte importantă deoarece poate influența confortul câinelui în timp ce este îmbrăcat. Fiecare câine este unic și are o măsură și o dimensiune corporală diferită. Prin urmare, este esențial să verificați măsurătorile câinelui înainte de a selecta o mărime de haine. Există trei măsuri esențiale ale corpului câinelui dumneavoastră: gâtul, pieptul și lungimea corpului pe care ar trebui să le cunoașteți. Asigurați-vă că ați luat aceste măsuri și înregistrați-le. Dacă nu sunteți sigur cum să vă măsurați câinele, solicitați îndrumarea unui profesionist.

3. Calitatea și marca

Alegeți hăinuțe pentru căței realizate dintr-o țesătură moale și respirabilă, cum ar fi bumbacul sau un amestec de bumbac premium. Pentru pelerinele de ploaie pentru câini, găsiți una confecționată dintr-un material ușor, dar rezistent și impermeabil.

Construcția este, de asemenea, la fel de importantă ca și materialele folosite. De obicei, semnele unei bune fabricații sunt în detalii precum cusăturile și nasturii. Dacă există vreun design imprimat, asigurați-vă că este presat la mașină, altfel s-ar putea să se desprindă sau să se estompeze rapid.

Dacă cumpărați hăinuțe pentru căței online și nu puteți inspecta detaliile, limitați-vă la vânzătorii de încredere, care au o mulțime de recenzii pozitive.

4. Ușor de purtat

Nu este întotdeauna ușor să îi încurajăm pe câinii noștri să poarte haine. Așa că, atunci când avem nevoie ca ei să se îmbrace, trebuie să avem hăinuțe pentru căței care sunt ușor de îmbrăcat și la fel de ușor de dat jos. În caz contrar, s-ar putea să vă treziți cu o adevărată luptă.

De asemenea, gândiți-vă la modul în care le-ar afecta zgarda sau hamul. Ar fi dificil de plimbat, odată îmbrăcat? În cele din urmă, selectați hăinuțe pentru căței care sunt ușor de spălat. Dacă sunt sigure să le aruncați în mașina de spălat, cu atât mai bine!

5. Design și estetică

Deși nu este cel mai practic factor, designul va fi întotdeauna un aspect important. Nu ezitați să selectați îmbrăcămintea pentru câini în funcție de propriul stil și simț al modei. Atâta timp cât prioritizați confortul și siguranța lor, nu este nimic rău în a-i îmbrăca pentru cea mai bună poză pentru Instagram.

Există o serie de motive pentru care un câine ar trebui să poarte haine și mulți părinți de animale de companie ar fi chiar de acord că nu aveți nevoie de un motiv pentru a vă îmbrăca cățelul. Dar, dacă țineți cont de acești factori în timp ce cumpărați hăinuțe pentru căței, vă puteți asigura că vă cheltuiți banii pe îmbrăcăminte practică pentru câini, care își va îndeplini scopul și va rezista obiceiurilor cățelului dumneavoastră.

foto: facebook

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei