fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

Articole pirotehnice confiscate de polițiști! Un bărbat s-a ales cu dosar penal

Peste 30 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate ieri de polițiștii cărășeni de la un bărbat oprit pentru un control în trafic în comuna Berzovia.

Polițiști de la Secția 5 Poliție Rurală Bocșa și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au oprit în trafic, în comuna Berzovia, un autoturism care circula din direcția Berzovia către Vermeș, în interiorul autoturismului fiind găsite peste 30 de kilograme de articole pirotehnice, deținute fără drept de un bărbat de 32 de ani din Berzovia.

Articolele pirotehnice, de diferite categorii și mărci, au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

spot_img

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare regimului materiilor explozive și orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și continuă cercetările în acest caz.

În perioada următoare, polițiștii cărășeni continuă acțiunile pentru prevenirea incidentelor și a victimizării populației din cauza folosirii necorespunzătoare a materialelor pirotehnice și a nerespectării prevederilor legale pe această linie”, mai precizează Alina Boeru.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei