fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

Târg de Crăciun organizat, în premieră, la Bocșa

Administrația locală a orașului Bocșa s-a pregătit anul acesta să întâmpine Crăciunul așa cum nu a mai fost niciodată în acest oraș. De o săptămână, zilnic, în piațeta din fața Primăriei se aud colinde.

„În parcul din fața Primăriei, în parcul Pescăruș, iar de astăzi și pe insula Paradis, au fost montate boxe de exterior, aparatura tehnică necesară din care răsună colinde. Bocșenii, dar și cei care tranzitează orașul nostru merită măcar atât“, a afirmat într-o emisiune live la Reper24, edilul Mirel Patriciu Pascu.

În aceste zile și Moș Crăciun este prezent în oraș și împarte daruri copiilor de la grădinițe și elevilor din ciclul primar. „Atât a putul Moșul anul acesta, dar cred că cei mici se vor bucura de acest gest al administrației locale“, a mai precizat edilul din Bocșa.

De asemenea, pe insula Paradis va fi organizat un Târg de Crăciun, pentru prima oară în orașul Bocșa. „Acesta va funcționa până în ziua de ajun, 24 decembrie. Va fi un alt gen de târg față de cele ce se pot vedea acum în alte orașe ale țării“, a mai declarat primarul Mirel Patriciu Pascu.

În programul Târgului de Crăciun din orașul Bocșa sunt cuprinse concerte de colinde, teatru pentru copii, un spectacol interactiv, un foc de tabără și multe alte surprize. În fiecare seară atmosfera va fi întreținută de un DJ.

Primarul din Bocșa a mai promis că, la cererea bocșenilor, în seara de Revelion va fi și un foc de artificii ce va avea loc tot în zona de agrement „Insula Paradis“.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei