fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

5 sfaturi pentru a vă cumpăra sandale confortabile

Știm că sandalele nu sunt cei mai confortabili pantofi. Totuși, în perioada verii, este cald și picioarele dvs. au nevoie să respire.

Din fericire, nu toate tipurile de sandale de fete sunt create la fel, iar unele vă pot oferi confortul de care aveți nevoie. Citiți aceste sfaturi pentru a găsi sandale de fete cu suport pentru a pune capăt necazurilor dvs. legate de încălțăminte!

1. Căutați un toc amortizat

Pentru cei care au dureri recurente de călcâi, o amortizare adecvată a părții din spate poate ajuta la ameliorarea unora dintre disconforturile sau poate împiedica pe cineva să le aibă în primul rând! Din păcate, o mulțime de sandale de fete nu au această căptușeală și suport suplimentar, ceea ce poate provoca dureri de călcâi după câteva ore de activitate intensă sau de stat în picioare prelungit.

Atunci când cumpărați încălțămintea deschisă potrivită, luați în considerare un design conturat, în care talpa are o cupolă adâncă pentru călcâi. Această formă permite o distribuție mai egală a greutății și poate ajuta la ajustarea mersului, ceea ce reduce presiunea de pe banda de țesut care leagă osul călcâiului de degetele de la picioare, fasciita plantară.

2. Fiți atenți la materialul tălpii

Multe sandale de fete sunt fabricate din plastic, care, de multe ori, poate fi foarte subțire. Atunci când cumparati sandale fete confortabile, acordați o atenție deosebită materialului tălpii.

Pantofii cu pat de plută ajută la amortizarea picioarelor și descurajează șocurile de la mers. Unii pantofi au o construcție din plută, dar aceasta este acoperită de piele sau de o talpă din microfibră pentru un confort suplimentar, așa că citiți despre construcția încălțămintei înainte de a duce cutia la casa de marcat!

Alte sandale de fete sunt confecționate din materiale cu design special pentru a absorbi șocul provocat de impactul piciorului, ceea ce poate însemna mai puțin stres asupra arcadelor, articulațiilor și coloanei vertebrale. Căutați să vedeți dacă pantofii dvs. conțin „tălpi interioare EVA”, care este un polimer de spumă densă cunoscut sub numele de acetat de etilenă și vinil care este excelent pentru a absorbi impactul.

3. Nu faceți niciodată compromisuri în ceea ce privește suportul pentru arcadă

Sandalele flexibile și fragile sunt poate cel mai rău lucru pe care cineva cu picioare plate – sau aproape orice tip de picior – îl poate purta. Deși poate ați auzit că cel mai bun lucru pentru postura dvs. este să mergeți desculț, un picior într-un pantof plat nu se îndoaie în mod natural în același mod în care ar face-o piciorul gol. Activitatea pe termen lung în sandale plate poate exacerba durerea pentru cei care au o aliniere greșită sau afecțiuni anterioare ale piciorului.

Nimic nu se compară cu o pereche de sandale cu suport bun pentru arcadă, indiferent de tipul de picior pe care îl aveți!

Chiar și cei cu arcade înalte pot găsi sandale confortabile. În timp ce unii producători de sandale de susținere fac de obicei încălțăminte mai robustă, atletică, alții oferă un suport incredibil pentru arcadă pentru cei care merg mult pe jos.

4. Căutați o talpă durabilă

Întoarceți acei pantofi și verificați-le talpa. Tălpile mai groase adaugă de obicei un suport mai mare și protecție împotriva șocurilor, dar acesta nu este singurul lucru de luat în considerare. S-a demonstrat că cei care poartă sandale fac pași mai mici, încetinind, potrivit unui studiu realizat de Universitatea Auburn. Cei care fac pași mai scurți pot fi mai neîndemânatici și crește riscul de a se împiedica. O talpă durabilă și lipicioasă ajută la prevenirea pașilor neglijenți și vă menține cu picioarele pe pământ.

Din ce sunt făcute tălpile? Talpa sintetică sau tălpile din cauciuc antiderapante pot adăuga tracțiune și pot reduce șansele de a vă accidenta, așa că, atunci când îi încercați, citiți despre caracteristicile unice ale fiecărui pantof.

5. Încercați-le întotdeauna

Deși poate părea tentant să comandați direct sandale de fete online, păstrați navigarea pe internet pentru a face cercetări despre cele mai confortabile sandale. Nu știți niciodată cu adevărat dacă un pantof vi se potrivește cum trebuie dacă nu îl probați singur.

V-ați dat seama că momentul din zi în care mergeți la cumpărături de pantofi sau tipurile de suprafețe pe care mergeți vă pot afecta șansele de a găsi pantofii potriviți?

Poate credeți că nu contează momentul din zi în care cumpărați pantofi, dar vă înșelați. Cei care probează încălțămintea dimineața pot găsi în magazin încălțămintea perfectă, doar pentru a purta pantofii și a descoperi că sunt prea strâmți sau înguste.

Acest lucru se datorează faptului că picioarele se umflă în mod natural în timpul rutinei zilnice, ceea ce face important să încercați încălțămintea atunci când picioarele dvs. sunt la lățimea maximă. Nu numai că pantofii strâmți pot fi de-a dreptul inconfortabili, dar cercetările arată că purtarea pantofilor prea strâmți pe termen lung poate duce la deformări ale picioarelor, cum ar fi monturi, cornițe și calusuri.

Probabil că vă plimbați deja prin magazinul de încălțăminte pentru a vă da seama cum vi se potrivesc diferite perechi de sandale de fete. În funcție de tipul de încălțăminte pe care îl aveți, poate fi de asemenea util să simulați activitatea pe care ați face-o în timp ce purtați încălțămintea. De exemplu, dacă sunt adidași de alergare, nu vă fie teamă să imitați alergarea pe loc, să faceți stretching, să faceți salturi etc. pe culoar pentru a observa părți ale pantofului care v-ar scăpa prin simpla plimbare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei