22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

52 de străzi din orașul Bocșa așteaptă un asfaltator

Prin programul guvernamental PNDL2, administrația locală din orașul Bocșa a primit o finanțare pentru asfaltarea unui număr de 52 de străzi. Locuitorii s-au bucurat că scapă de gropi și noroaie, dar bucuria nu a ținut mult, pentru că lucrările s-au oprit imediat după alegerile locale de anul trecut.

Prezent la o emisiune live la Reper24, edilul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu, reales în fruntea administrației publice locale în urmă cu 6 luni, a vorbit despre acest proiect:

„Firma care a câștigat licitația de modernizare a celor 52 de străzi din orașul Bocșa, trotuare, rigole și asfalt pe fiecare stradă, a reușit să facă 4 -5 străzi după care a intrat în insolvență și s-a stins totul; și-a luat bagajul și a plecat acasă.

spot_img

M-am implicat în acest lucru, i-am chemat la discuții de mai multe ori, iar într-un final dânșii și-au arătat neputința și de aproximativ o lună de zile s-a semnat un contract subsecvent și au predat întreaga lucrare la o firmă din Timișoara. Aceasta și-a deschis un șantier, a adus utilaje, dar fiind luna decembrie nu le-am permis decât să intre pe două străzi rămase desfundate: Ion Creangă și Sadovei“, a declarat edilul Mirel Patriciu Pascu.

Primarul orașului Bocșa este încrezător că de la 1 martie lucrările de modernizare din acest proiect vor fi reluate, iar constructorul se va încadra în timpul alocat acestei lucrări. „E păcat să nu facem acest proiect, pentru că bocșenii au nevoie de el și e vorba de bani guvernamentali și nu vreau să nu fim capabili să-i cheltuim cu folos“, a mai precizat acesta.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei