2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

„A venit vremea să nu ne mai trimitem familiile la Timișoara pentru operații ușoare”!

Primăria Reșița investește din nou în Spitalul Județean de Urgență din municipiu. Consilierii locali reșițeni au fost de acord cu încheierea unui protocol de colaborare între administrația locală și Consiliul Județean Caraș-Severin, în subordinea căruia se află SJUR, în vederea dotării secției de Ortopedie cu echipamente în valoare de aproximativ 400.000 de lei.

Este vorba de o solicitare pe care am primit-o de la medicii de la Ortopedie. Au venit 3 medici noi la Ortopedie, pe lângă Bona, care va ieși la pensie și băieții aceștia se apucă de treabă și o să facă ligamente încrucișate, menisc, proteze de șold la Reșița și au nevoie de o masă de operație, au nevoie de echipamente pe profil.

Eu mă bucur că au venit acești medici tineri spre noi, că au venit la Reșița și cred că a venit vremea să nu ne mai trimitem familiile, copii, părinții, bunicii, să nu ne mai trimitem concetățenii sau bănățenii din Banatul de munte la Timișoara, pentru o operație de ligamente sau pentru o proteză de șold. Sunt operații relativ ușoare dacă ai instrumentarul necesar”, a explicat primarul Ioan Popa.

spot_img

Aparatele care ar urma să fie achiziționate în baza acestui protocol sunt următoarele: aparat Roentgen Sire Mobil, turn de artroscopie, masă de operații ortopedice cu accesorii pentru artroscopie și osteosinteze, lampă scialitică cu 2 brațe.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei