fbpx
3.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Adio, dar rămân cu tine! Hotelul Semenic a fost vândut!

Hotelul Semenic a fost vândut. O vește așteptată cu nerăbdare de ani de zile de reșițenii care s-au săturat să „admire” ruina situată în plin centru civic, chiar vizavi de Primărie și care speră că unitatea de cazare va reveni la viață odată cu schimbarea proprietarului. Numele acestuia vine însă ca un duș rece pentru cei care visau deja la un hotel renovat, modernizat și reintrodus în circuitul turistic.

Și asta pentru că noul proprietar al hotelului Semenic este nimeni altul decât Vasile Răducan, tatăl fratelui vitreg al „fostului” proprietar Gruia Stoica, după cum a dezvăluit în ședința Consiliului Local de astăzi, primarul Ioan Popa. Acesta a cumpărat nu doar hotelul din centrul Reșiței, ci și cele 3 hoteluri de pe Muntele Semenic care au aparținut fostului OJT, Gozna, Nedeia și Semenic, lăsate și ele în paragină deja de ani de zile.

Am primit informația acum două săptămâni, de la lichidatorul hotelului Semenic. Au trimis document la administrația financiară ca să îi scoatem din evidență și să punem în evidență noul proprietar. Am primit un document de tranzacție în care administratorul acestui hotel a vândut activul, dar nu numai acest activ, ci tot pachetul de acțiuni de la OJT Turist Semenic către o persoană Răducan Ion sau Vasile, dacă rețin bine. Am înțeles de la colegi că este tatăl unuia dintre cei doi parteneri la masa credală, Gruia Stoica și Vasile Didilă.

spot_img

Pentru noi nu a fost o surpriză, este doar un semn de întrebare ce se va întâmpla cu hotelul Semenic în viitor, nu avem informații pe tema asta. Nu știu ce planuri au. Cert este că au ieșit din faliment, s-a rezolvat procedura de faliment și activul este din nou liber pe piață sau este în proprietatea altei persoane. Poate să îl reabiliteze, să îl vândă, să îl lase în continuare așa cum este. Este treaba lui. La ora actuală nu mai are presiune din partea unor organisme de genul insolvență, faliment și așa mai departe”, a precizat primarul Ioan Popa.

Rămâne să vedem ce soartă va decide pentru hotelul din centrul Reșiței, dar și pentru cele trei hoteluri de pe Semenic, noul sau poate vechiul proprietar.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

7 COMENTARII

  • @gica: nelu, adica actualul primar al Resitei? A fost hotelul lui in trecut? Sau alea de pe Semenic?

 1. ”către o persoană Răducan Ion sau Vasile, dacă rețin bine.”

  Persoană fizică sau juridică, dacă reține asta mai bine decât Ion sau Vasile.

 2. Chiar se va alege praful atat de hotelul din centrul orasului cat si de cele 3 de pe munte.
  Daca cumva ar fi ajuns la primar, la Dunca, la adm. locala, nu era bine, ca furau astia 2.
  Acum a ajuns in familie. Astfel au facut o schema ca sa scape anumite probleme. Totul e despre bani in aceasta schema, dar rezultatul e acelasi, paragina in centru, paragina pe Semenic.

  • @Nelutu: Sunt troli, postaci, membri de partid, aserviti politic si au interese ascunse. Banul sau alte foloase necuvenite.
   Astia ca tine sau ca mine, vor doar dezvoltarea zonei si vedem ca se intampla asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei