fbpx
10.7 C
Reșița
duminică, 03 martie 24

Afară plouă, iar Primăria Lupac a rămas cu ochii-n soare

Lucrările de alimentare cu apă a comunei Lupac sunt finalizate în procent de 90%, dar sunt departe de a se încheia prea curând. Atât constructorul, cât și administrația locală s-au blocat din cauza furnizorului de energie.

„Am fost de atâtea ori la ei, dar…degeaba. Mi-au tot promis și ultima dată, ferm, că mâine ne apucăm de treabă. De atunci au trecut două săptămâni. Lucrările sunt gata; mai trebuie finalizată alimentarea cu energie electrică a stației de pompare și abia apoi să facem probele și ultimele lucrări pentru ca locuitorii comunei să poată beneficia de apă în sistem centralizat“, a declarat pentru Reper24 primarul comunei Lupac, Marian Vlasici.

O situație asemănătoare este și în Clocotici, acolo unde, asfaltarea străzilor din intravilanul localității au fost oprite: „Constructorul spune că nu are oameni și în aceste condiții, nu are cu cine să continue“, a mai precizat edilul Marian Vlasici.

În actualele condiții meteorologice este foarte posibil ca lucrările să fie amânate până în primăvară. Chiar dacă ar găsi muncitori, vremea rea și ploile care se anunță până la începutul lui decembrie nu vor permite continuarea lucrărilor începute la asfaltarea drumurilor din interiorul localității Clocotici.

Dan AGACHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei