fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

Marcel Ciolacu, atac direct la Romeo Dunca: „Sunt ferm convins că meritați ceva mult mai bun la Consiliul Județean!“

La Conferința Județeană de Alegeri a Organizației Județene a Partidului Social Democrat din Caraș-Severin au fost prezente numele sonore ale actualului PSD, în frunte cu președintele Marcel Ciolacu, cel care nu s-a ferit să vorbească despre modul în care percepe viitorul județului Caraș-Severin.

După ce a reiterat, în cadrul întâlnirii, relația veche și bună pe care o are cu noul prim-vicepreședinte al organizației județene și secretarul Senatului, Ion Mocioalcă, șeful PSD la nivel național Marcel Ciolacu a ținut să transmită un mesaj de încredere la adresa noului președinte ales al PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu.

Sunt ferm convins, după ce am văzut atmosfera de la conferința de alegeri din Caraș-Severin că organizația este pe drumul cel bun.

Silviu a reușit într-o perioadă foarte scurtă să coaguleze pe toată lumea în jurul lui, iar în acest moment toți colegii trag în aceeași direcție și cred că aceasta este cheia succesului. E liniște în vestiare la Caraș!

Fără să uite nicio clipă scopul și durata vizitei la Reșița, Marcel Ciolacu a tras și o salvă de tun politic în curtea Consiliului Județean Caraș-Severin, instituție care-l are în frunte pe liberalul Romeo Dunca, personaj care s-a erijat încă din toamna lui 2020 în „îmblânzitorul de pesedei“, împotriva căruia „armada PSD“ de la Caraș, acum mai puternică decât am văzut-o vreodată, își pregătește cu conștiinciozitate temele în perspectiva alegerilor din 2024.

Cu alte cuvinte va veni și performanța mult așteptată pentru românii din județul dumneavoastră, după neperformanța președintelui actual al Consiliului Județean. Sunt ferm convins că meritați ceva mult mai bun în Caraș-Severin, mult mai aplicat, decât reprezentarea pe care o aveți acum la Consiliul Județean“, a fost mesajul transmis cărășenilor de președintele PSD România și șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

 

Sergiu TABAN

4 COMENTARII

 1. Apoi daca dumneata vei ajunge prim ministru, Dunca e genial ca președinte de consiliu județean. Și în altă ordine de idei nu aveți în Caras pesedisti mai bun. Cu hurduzeu sunteti pierduți.

 2. O adunătură de lepre ! Asta e realitatea.
  Se agită cu declarații, publicul aplaudă, presa îi promovează, iar Carașul rămâne tot în budă.

  Să nu uităm că atunci când erau în opoziție, peeseedee în frunte cu ciolache se agita că mărește pensiile cu 40% dacă ajunge la guvernare. Acum sunt la guvernare și ce să vezi ! Au uitat de cei 40% pe motiv că nu sunt bani. Dar pentru cele 59 de autoturisme Porsche și indemnizații parlamentari sunt bani tot timpul.

  Concluzia: să mai votați peeseedee cu mocioarcă, hurduzău, popoviciu și alții de aceeași teapă.

 3. ”Sunt ferm convins că meritați ceva mult mai bun în Caraș-Severin, mult mai aplicat, decât reprezentarea pe care o aveți acum …”

  Chestiune de camera comunelor versus ”cămara” reprezentanților, însă fără brexit.

 4. Un neicanimeni ajuns in politica pe usa din dos ca si Hurduzeu care nu mai are ce cauta la Consiliul Judetean
  Mai bine cu Dunca care se vede ca a facut ceva palpabil fata de fostul mandat al PSD in care nu s a intamplat mai nimic in afara de chermeze si bani cheltuiti aiurea pentru slehta psd ista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei