fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Doru Cîrdei, primarul din Valea Bistrei care a reușit să reabiliteze toate instituțiile de învățământ din fonduri proprii!

Pași mari spre dezvoltare pentru comunitățile locale din comuna Zăvoi au fost făcuți odată cu demararea unor importante proiecte de reabilitare și modernizare. Din anul 2016, actuala conducere a administrației Zăvoi a reușit să reabiliteze toate instituțiile de învățământ din comună, dar pentru primarul Doru Cîrdei va urma o altă provocare legată de noul sediul al Primăriei Zăvoi, care se vrea a fi unul modern și eficient.

Avem proiectul de modernizare a Primăriei Zăvoi, depus pe CNI. Tot pe CNI mai avem modernizarea dispensarului din comună, situat chiar lângă primărie, valoarea proiectelor fiind de 1 milion de euro fiecare.

Reabilitarea primăriei va fi realizată de la fundație, fiind vorba și de extindere în partea din spate pentru mai multe birouri, ca la final clădirea să fie mult mai eficientă”, a declarat primarul Doru Cîrdei.

spot_img

Din 2016 de când a preluat oficial mandatul, edilul din Zăvoi s-a pus pe treabă și a reabilitat școlile, grădinițele, dar și căminele culturale, aproape toate cu bani din bugetul propriu.

Căminul de la Valea Bistrei este reabilitat aproape de jos, căminul din Zăvoi a fost reabilitat acum un an când am făcut birourile provizorii și avem în lucru căminul de la Măgura, pe AFIR. Valoarea investiției este undeva la 480 de mii de euro, iar proiectul se apropie de final”, a precizat primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei.

Ca să se asigure că toate investițiile se realizează corect, primăria verifică și se implică activ în toate proiectele aflate în derulare: „Cum ne ies nouă bine proiectele? Verificăm și ne implicăm cu aparatul propriu din primărie în toate proiectele pe care le avem în derulare”, a concluzionat edilul comunei din Valea Bistrei, Doru Cîrdei.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei