fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Ajutoare europene pentru persoanele nevoiașe

Sub coordonarea Instituției Prefectului – Județul Caraș-Severin, la începutul săptămânii viitoare va avea loc distribuirea către unitățile administrativ-teritoriale din județ a pachetelor cu alimente aferente Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, program al Uniunii Europene derulat de Guvernul României, prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care este Autoritatea de Management.

12.625 de pachete cu alimente de strictă necesitate, cum ar fi: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, vor porni către primăriile din Caraș-Severin.

Beneficiarii finali sunt persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, precum și persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă. 

spot_img

Pachetele vor fi livrate beneficiarilor de primăria localităţii de domiciliu în termen de 45 de zile pentru persoanele care se încadrează în categoriile venit minim garantat și alocaţie pentru susţinerea familiei și, în continuare, în termen de 15 zile calendaristice, pentru celelalte categorii, conform prevederilor stabilite prin lege“, se precizează în comunicatul Prefecturii Caraș-Severin. 

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”alimente de strictă necesitate … Beneficiarii finali sunt persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat … aflate temporar în situaţii critice de viaţă.”

    Ce drăguț …
    Venitul minim garantat este temporar în situații critice iar de ”drept” este condiționat de o dispoziție scrisă a primarului, tăițelului, etc.
    Morala: hackeri anonimi pot sustrage baze de date, fără șine (cele din dosare).

    **Link-urile nu sunt permise!**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei