fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

„Cîțu a făcut mari eforturi pentru a deveni irelevant politic“ – Silviu Hurduzeu

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, face o analiză a ultimelor apariții ale fostului lider liberal Florin Cîțu, actualul președinte al Senatului României. Într-o recentă declarației deputatul PSD Silviu Hurduzeu afirmă:

„Fostul premier este ultima persoană care ar fi trebuit să deschidă subiectul unei noi alianțe PNL-USR, după ce s-a certat la sânge, timp de un an de zile, cu miniștrii USR-iști, provocând o criză guvernamentală care a blocat țara și care a condus la subminarea propriul guvern.

Acum, după ce a pierdut președinția partidului, încearcă să submineze singura coaliție care poate asigura stabilitatea României în contextul războiului și al crizei economice. Prin asta, președintele Senatului atacă nu doar interesele partidelor din coaliție, ci și pe cele ale românilor, care acum mai mult decât oricând, au nevoie de stabilitate“, este de părere deputatul social-democrat.

„Această declarație nechibzuită are loc în plin scandal al achiziției de vaccinuri, făcută la comanda miniștrilor USR pe care Cîțu îi regretă acum. De fapt, Cîțu propune revenirea la guvernare a incompetenților care au dat cea mai puternică lovitură bugetului de stat, din istoria României“, a concluzionat deputatul Silviu Hurduzeu, președintele organizației social-democrate din Caraș-Severin.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. ”De fapt, Cîțu propune revenirea la guvernare a incompetenților care au dat cea mai puternică lovitură bugetului de stat, din istoria României“

    Doar ”incompetenți”, nu și marionete (co-interesate)?
    Unii oferă pe ”piață” vaccinuri (izolete, javelin-uri), alți le plătesc (prin inflație) sau le aduc omagii (cu elicopterul).
    Manus …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei