fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Alături de cei suferinzi! Episcopul Caransebeșului a donat sânge în cadrul campaniei „Împreună dăruim viață”!

21 de donatori din Reșița și 25 din Caransebeș au dăruit astăzi „viață” în cadrul unei campanii de donare de sânge organizată în Eparhia Banatului de Munte, în 9 și 10 martie, de către Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte și Episcopia Caransebeșului.

Donatorilor din Caransebeș li s-a alăturat și ierarhul locului, Episcopul Lucian Mic, care a ales să vină în sprijinul celor aflați pe patul de suferință într-o zi în care sunt cinstiți cei 40 de mucenici, răspunzând astfel unei altfel de chemări mucenicești: jertfa pentru semenii bolnavi.

La Reșița, au donat astăzi sânge voluntarii ATOR Banatul de Munte și persoane care au răspuns apelului Centrului de Tineret Moniom și Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, partenerii acestei campanii.

21 de donatori au donat sânge astăzi la Reșița, în cadrul campaniei noastre „Împreună dăruim viață”. Aceștia au donat inclusiv bonurile de masă pe care le-au primit, conform legii, urmând ca voluntarii noștri să sprijine copii și vârstnici din familii defavorizate cu alimente cumpărate cu ajutorul acestor bonuri”, a declarat Anita Radics, președintele ATOR Banatul de Munte.

Campania continuă și mâine, vineri 10 martie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, unde sunt așteptați toți cei care doresc să doneze, între orele 7:30 și 12:30. Fiecare donator în cadrul campaniei beneficiază de o pizza oferită gratuit de către partenerii de la Soho House Reșița.

Elena FRANȚ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei