fbpx
11.3 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Aleea Crișan, redată traficului rutier în Reșița!

Subiectul circulației rutiere pe Aleea Crișan din Reșița a ajuns la final. Asta după ce municipalitatea a ajuns la concluzia că acest tronson din imediata apropiere a Școlii Gimnaziale nr. 2 „Marius Șandru“ poate fi redat traficului auto, dar, în aceeași măsură pe strada amintită au fost create și alei pietonale.

Strada a fost asfaltată de către angajații Direcției de Întreținere și Reparații, Iluminat public și Deszăpezire, iar de astăzi a deveni circulabilă.

După cum ne-a declarat Daniel Călin, director general al Direcției de Întreținere și Reparații, Iluminat public și Deszăpezire din cadrul Primăriei Reșița, pe care l-am întâlnit la fața locului, întreaga tubulatură tehnică pentru rețelistică este montată pe sub pavaj, ceea ce înseamnă că acele cabluri de telefonie și internet vor dispărea de pe stâlpii unde se regăseau până în prezent.

Angajații direcției amintite s-au ocupat în această perioadă și de amenajarea estetică a curții Școlii Gimnaziale numărul 2 din Reșița, acolo unde din toamnă elevii vor reveni în bănci, după cum ne-a declarat același director din cadrul Primăriei Reșița, Daniel Călin.

Sergiu TABAN

2 COMENTARII

  1. ”… în aceeași măsură pe strada amintită au fost create și alei pietonale…”

    Decât cu una de 40 mai bine cu două de 20. Fie și 30.
    La cm mă refer.

  2. Str. Victoriei pe când? Când treci cu cortegiul funerar spre cimitir, sare mortu’ din sicriu de câte gropi sunt in carosabil!
    Asfaltarea str. Romanilor, pe care primaria vinde locuri de parcare, pe când?
    Va lăudați cu modernizarea unor străzi fara trafic, dar pe cele pe care se circula intens când le modernizati, ca la încasat taxe și impozite sunteți primii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei