fbpx
11.7 C
Reșița
marți, 16 aprilie 24

Alimentarea cu gaz e tot mai aproape de locuitorii comunei Ezeriș

A fost lansată licitația pentru depunerea ofertelor privind proiectarea investiției „Alimentare cu gaz metan“ pentru Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Ezeriș – Fârliug – Zorlențu Mare“.

„Se așteaptă depunerea ofertelor pentru execuția serviciilor de proiectare, înființare, distribuție cu gaz metan pentru toate localitățile componente ale acestui ADI. După câștigarea licitației, firma are obligația de a finaliza proiectarea în termen de 120 de zile, după care se va lansa licitația pentru execuția alimentării cu gaz“, a declarat primarul comunei Ezeriș, Ioan Rusu.

Dacă lucrurile vor merge așa cum ne dorim, spre toamnă sau la începutul iernii, constructorul se va putea apuca de lucrările de execuție a acestui proiect. Este vorba de rețeaua de distribuție, cu o lungime de 96 de km, cu tot ce înseamnă locuințele celor din: Ezeriș, Soceni, Fârliug, Remetea Pogonici, Scăiuș,  Dezești, Zorlențu Mare, Zorlencior“, a mai precizat edilul Ioan Rusu.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 64 de milioane de lei.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Dar sa recunoasca cinstit ca dacă nu era Vela nu erau in situația asta sa aibe gaz tot judetul , unii primari l-au trădat au plecat la ciuma rosie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei