fbpx
32.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

Transportul liceenilor cu autobuzul care a luat foc, organizat de Consiliul Județean Caraș-Severin!

Inspectorul general școlar, prof. Lucian Miclău ne-a oferit informații suplimentare despre autobuzul care a luat foc în această dimineață la Moldova Nouă și care asigura transportul liceenilor în zona Clisurii Dunării, pe ruta Liubcova-Berzasca-Moldova Nouă.

Citește si:  UPDATE: Un autocar care transporta aproximativ 30 de elevi, s-a făcut scrum în Caraș-Severin!

Conform șefului ISJ Caraș-Severin, elevii făceau zilnic naveta, ei urmând cursurile Liceului Tehnologic Clisura Dunării din Moldova Nouă. De menționat, însă, că nu este vorba de un autocar destinate strict transportului școlar, ci de un autobuz de linie.

În jurul orei 07:45, în data de 2 aprilie, autobuzul care transporta elevii pe ruta Liubcova-Berzasca-Moldova Nouă, a luat foc pe raza orașului Moldova Nouă. Mijlocul de transport aparține firmei Autotim, care are licență pe acest traseu. Este vorba de un traseu de linie, nu este destinate strict transportului școlar. Licitația pe această rută de transport a fost organizată de către Consiliul Județean Caraș-Severin.

Conform discuțiilor purtate cu dna director a Liceului Tehnologic Clisura Dunării din Moldova Nouă, Anișoara Georgevici, elevii sunt înmatriculați la Liceul Tehnologic din Moldova Nouă, clasele IX-XII, și făceau zilnic naveta pe acest traseu. Toți elevii au fost evacuați în siguranță”, precizează inspectorul școlar general Lucian Miclău.

 

Sergiu TABAN

2 COMENTARII

  1. ”De menționat, însă, că nu este vorba de un autocar destinate strict transportului școlar, ci de un autobuz de linie.”

    De linia … partidului.
    Ne aliniem sau ne alienează ăștia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei