fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Alina Stancovici revine la conducerea Spitalului Județean! „Aștept acum schimbarea de atitudine a președintelui Dunca”!

Bătălia pentru scaunul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Reșița continuă. După ce în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca a semnat demiterea managerului Alina Stancovici, astăzi Tribunalul Caraș-Severin a decis suspendarea dispoziției de revocare.

Admite cererea de suspendare executare act administrativ formulată de reclamanta Stancovici Simona-Alina-Zora, în contradictoriu cu pârâtul Preşedintele Consiliului Judeţean Caraș-Severin. Dispune suspendarea executării Dispoziţiei nr. 310/20.07.2022 privind revocarea din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a doamnei Simona Alina Zora Stancovici, până la pronunţarea instanţei de fond. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Caraș-Severin.

Decizia nu este definitivă, dar Alina Stancovici este sigură că soluția dată astăzi de Tribunalul Caraș-Severin nu va fi întoarsă de o instanță superioară.

spot_img

Din punctul meu de vedere s-a făcut dreptate. Aștept acum schimbarea de atitudine a președintelui Consiliului Județean, care clamează sau a clamat în ultimele săptămâni dorința de a ajuta și de a revigora Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Înțeleg că lucrul e valabil indiferent cine este managerul spitalului și mă gândesc că dorința de a ajuta Spitalul Județean nu se schimbă acum, odată cu revenirea managerului pe care nu și l-a dorit pentru că așa cum nu există spitalul meu, nu poate exista nici valabilitatea sintagmei managerul meu. Spitalul este al nostru, al tuturor și pentr binele comunității și a pacienților din Caraș-Severin, este important să punem umărul și să ajutăm spitalul, deopotrivă factorii de conducere din spital și evident factorii de decizie din CJ”, a precizat pentru Reper 24, Alina Stancovici, care așteaptă acum să revină pe postul pe care l-a câștigat prin concurs în urmă cu peste doi ani. Evident, alături de echipa sa și de oamenii care au fost schimbați din funcție după numirea ca manager interimar a medicului Cosmin Librimir.

Este firesc ca oamenii cu care ai pornit la drum și oamenii care au dovedit că sunt alături și vor să facă ceva pentru spital să se întoarcă și să reluăm lucrurile din punctul în care am rămas. Nu pot să spun dacă s-a întâmplșat ceva rău sau ceva bun în săptămânile trecute pentru că nici măcar nu am fost în oraș. O să constat în zilele în care o să mă întorc, dar este firesc ca fiecare manager să aibă propria echipă”, a mai precizat Alina Stancovici.

Președintele Romeo Dunca nu a dorit să comenteze decizia Tribunalului, dar a promis că va fi prezent mâine, de la ora 12:00, la o emisiune live la Reper 24, unde va explica pe larg ce se va întâmpla mai departe la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Alina Stancovici a declinat invitația la emisiunea de mâine.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

8 COMENTARII

 1. Absolut jenanta acesta situatie,dar de unde vreo urma de jena la cei doi.Poate o lipsa crasa de demnitate la aceasta „doamna”Stancovici,care crede ca e de neinlocuit.Surprinzatoare si increderea ei in actul de justitie.Doar totdeauna sentintele date de justitia din Romania au fost fara cusur,deasupra oricarei banuieli! Doamne cine a ajuns sa conduca institutiile din judet si tara! Si ne mai miram ca am ajuns asa rau…

  • Marele cusur al sentințelor date de justițica din România este atunci când sunt pronunțate de câte o (pretinsă) ”judecător” fără dovadă a schimbării de sex (prealabilă). Și în vizibil dezacord … de fufă tare în gură.
   « Dans toutes les catastrophes, dit la Sagesse des Nations, cherchez la femme »

   **Link-urile nu sunt permise!**

 2. Felicitari dunca !

  Va intra in istorie ca fiind primul presedinte CJ care a pierdut procese pe banda rulanta si nu a facut nimic pentru judet.
  Probabil asa arata #RomaniaLucruluiBineFacut. (cu ilegalitati pe Muntele Mic, cu plimbari ale tiganilor cu elicopterul, cu amenintari ale vecinilor etc.).

 3. D-nule Dunca,nu mai lasa-ti incompetenta sa primeze!
  Depune-ti contestatie si lucrurile se vor rezolva(sper si cred) si se va putea intra in normalitate,se va respecta o scara a valorilor intelectuale dar si morale.
  Nu mai lasati pe cei care nu au habar de nimic sa mai fie la conducerea unor institutii din
  Caras-Severin.
  Succes!

 4. ”Președintele Romeo Dunca nu a dorit să comenteze decizia Tribunalului …”

  Nuuu … s-a mulțumit să comenteze doar oarece vaccinuri județene Covid expirate și casate, în sumă (”inexplicabilă”) de cam 600.000 lei (medicamente încă neachitate), sub formă de pierderi contabile produse (spitalului) de comenzile date de peneleii (lui) mai su(s)puși.
  Povestea cu ”acarul Păun”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei