fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

„Am alocat niște praf de pe tobă”! Sume derizorii pentru 77 de primării din județ!

În cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Județean a fost adoptat proiectul de hotărâre privind modificarea hotărârii CJ de repartizare pe UAT-uri a sumei corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit a bugetului de stat pe anul 2022 reprezentând fond la dispoziția CJ pentru susținerea programului de dezvoltare locală, pentru susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare pe care primăriile din județ în mod justificat nu le pot finanța, din veniturile proprii și din sumele defalcate.

Suma alocată pentru cele 77 de primării din Caraș-Severin este una „derizorie”, după cum a precizat chiar președintele Romeo Dunca, distribuirea bugetului stârnind o serie de nemulțumiri: „Am alocat și noi niște praf de pe tobă, mai exact 600 de mii de lei la 77 de UAT-uri.

I-am distribuit cu nemulțumiri din partea multora, inclusiv din partea mea, pentru că sunt foarte puțini! Chiar e un efort să împarți puțini. Dacă erau mai mulți merita să căutăm soluții mai bune, dar sunt foarte puțini și nu am avut cum să împăcăm pe toată lumea”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

spot_img

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei