fbpx
11.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Andrei Plujar: „Noi continuăm lupta pentru a curăța statul de penali!”

Proiectul legislativ „Fără penali în funcții publice” a fost adoptat de Camera Deputaților. Inițiativa legislativă susținută de USR interzice condamnaților definitiv să mai candideze pentru funcții publice.

Președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar afirmă că în județul nostru peste 8 000 de cetățeni au cerut în 2018 „Fără Penali în Funcții Publice”, iar ceea ce era o inițiativă cetățenească a devenit legea care a trecut în Parlament.

Este oficial: penalii nu vor mai avea ce să caute în primării și în consiliile locale și județene. Am reușit să trecem legea în Parlament.

spot_img

Este o nouă lege din pachetul de legi împotriva penalilor, după ce am interzis ca un condamnat penal să poată ocupa funcția de Președinte al României.

Dacă nu vor vota pentru modificarea Constituției și continuă să ignore cei 1 milion de români care au spus clar că nu mai vor penali în funcții publice, noi continuăm lupta, lege cu lege, în Parlament, pentru a curăța statul de penali”, a declarat Andrei Plujar, președinte USR Caraș-Severin.

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. „Este oficial: penalii nu vor mai avea ce să caute în primării și în consiliile locale și județene. Am reușit să trecem legea în Parlament.”

    Asta pare de bine (pentru milițieni &).
    Aceștia vor controla clasa p litică prin tocmirea (și întocmirea) de dosare (penale) pe bază de ”bănuială rezonabilă” și cu ”martori de serviciu”?
    Ne întoarcem la originile organice?

  2. Pacat de USR in Caras-Severin ca are o asa conducere. Plujar se face auzit cand trebuie sa disemineze mesajele nationale ale USR sau la alegeri, cand cerseste voturi. In rest, lipseste cu desavarsire, spre alienarea electoratului USR de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei