14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

Andrei Ungur – noul administrator public al județului Caraș-Severin

Din această săptămână, Andrei Ungur a fost numit Administrator Public al Consiliului Județean. La doar 38 de ani, economistul Andrei Ungur are o semnificativă experiența profesională în administrația publică.

A fost city-manager al Municipiului Caransebeș, inițiator al mai multor proiecte ce au obținut finanțări UE. Subsecretar de stat și apoi Secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. A fost președinte interimar al organizației municipale PNL Caransebeș și recent ales, la ultima conferința județeană, vicepreședinte al PNL Caraș-Severin.

Administratorul public nu este un manager în sensul birocratic al cuvântului, ci un profesionist pregătit şi capabil să faciliteze interacţiunile şi să soluţioneze problemele ce se manifestă la nivelul unei comunităţi. Cam așa îl putem descrie pe tânărul Andrei Ungur, care, începând din această săptămâna, a fost numit Administrator Public al Consiliului Județean Caraș-Severin“, se precizează în comunicatul organizației PNL Caraș-Severin.
Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei