24.7 C
Reșița
vineri, 17 septembrie 21

„Frumusețea de a dărui“ – spectacol caritabil, astăzi, în municipiul Caransebeș

„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești“ afirma Maica Tereza. Despre „Frumusețea de a dărui“, despre satisfacția pe care o simți atunci când poți să faci o bucurie celor din jurul tău, oameni sărmani, loviți de viață mai mult decât ne-am dori fiecare dintre noi.

Emil Constantin, un om inimos, crescut în lipsuri și suferință, un OM care a cunoscut atât bucuria de a primi ceva dăruit de alții, dar și satisfacția de a putea dărui celor mai nevoiași decât el, „recidivează“.

După ce în această vară a dăruit din banii câștigați de el pungi cu dulciuri pentru cei mici și nevoiași, la inițiativa sa, astăzi va avea loc la Caransebeș un spectacol folcloric menit să strângă fonduri din care se vor cumpăra ghiozdane și rechizite dar și multe alte lucruri pentru copii defavorizați.

spot_img

„Ideea acestui spectacol a plecat de la mine iar atunci când am vorbit cu primarul Felix Borcean, acesta a fost foarte impresionat de gestul meu și m-a asigurat de tot sprijinul domniei sale“ a declarat pentru Reper24 Emil Constantin.

Eu nu am să uit de orașul Caransebeș; eu am trăit pe străzile din Caransebeș și știu ce înseamnă să primești ceva, atunci când nu ai nimic. Acum pot și vreau să dăruiesc și fac apel la toți cei ce vor și pot să se alăture mie pentru „Frumusețea de a dărui“  – a mai spus Emil Constantin.

Spectacolul folcloric va avea loc la ora 18, în sala casei de cultură George Suru din Caransebeș.

Dan AGACHE

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei