fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Antrenorul Alex Holecz, mândru de rezultatele sportivilor săi la cea mai mare competiție din România – Transylvanian Grand Prix!

Transylvanian grand prix este în prezent cea mai mare competiție de dans sportiv din România, o competiței care a avut înscrise în concurs aproximativ 450 de perechi.

Clubul Mystic Reșița s-a deplasat la Sibiu unde a avut loc acest mare concurs de rang internațional, cu 5 perechi care au concurat la diferite categorii de vârstă și valoare.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de perechea Marius Pădurean – Adelina Stanciu, care a reușit să câștige ambele categorii WDSF Juniori 1, atât Standard, cât și Latino.

La competiția Rising Star, unde concurează tineri de peste 16 ani și adulți și care a reunit la start 40 de perechi, Mystic a avut 2 perechi înscrise, la Rising Star Latino, rezultatul cel mai bun fiind locul 7 atins de echipa Bogdan Kostner – Andreea Dumitru, o pereche foarte tânără și un loc de semifinală, locul 13, atins de perechea nou formată: Darius Gruiță și Gabriela Tuță.

De asemenea, am mai avut o pereche care a avut o evoluție foarte bună, Vlad Iordăchescu și Roxana Pătrașcu. Rezultatul nu este unul strălucit, ei fiind o pereche nouă, dar evoluția lor pe parchet a fost fantastică, raportându-ne la nivelul pe care ei îl au. Momentan, ei nu targhetează nicio competiție, ci doar procesul de evoluție. Până la rezultat în concurs mai avem mult de muncit”, a declarat antrenorul Alex Holecz.

Vlad Borcheș – Iulia Borozan reprezintă o altă pereche a clubului care a concurat la două categorii, peste 16-18 ani, categoria tineret, perechea reușind un frumos loc 3 la secțiunea Basic Standard și locul 4 la secțiunea Latino.

Mă declar mulțumit în proporție destul de mare de fiecare dintre sportivi. Ne aflăm oarecum la sfârșit de sezon. Mai avem doar o competiție, tot internațională și pot spune că am încheiat un an cu rezultate foarte bune și ne punem la muncă pentru sezonul următor. Va fi un an greu deoarece avem perechi care schimbă categoria de vârstă, dar totul este ciclic și muncim ca atunci când ajungem în vârful categoriei să încercăm să confirmăm ceea ce de fapt am făcut până acum”, a declarat antrenorul Clubului Mystic Reșița, Alex Holecz.

 

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei