14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

Aproximativ 160 de imobile din Câlnic riscă să rămână fără apă la robinete!

Reprezentanții Aquacaraș atrag atenția că proprietarii de imobile din cartierul Câlnic care nu s-au prezentat la sediul societății pentru întocmirea sau actualizarea contractelor riscă să rămână fără apă la robinete. Este vorba de aproximativ 160 de imobile.

Ca urmare a punerii în funcțiune a noii rețele de apă din Cartierul Câlnic, S.C. Aquacaraș S.A. a înștiințat toți locuitorii din acest cartier să se prezinte la sediul societății, până în data de 04.11.2021, pentru întocmirea/preschimbarea contractului de furnizare a serviciului de alimentare cu apă potabilă.

Având în vedere că, pentru un număr de aproximativ 160 de imobile, proprietarii nu au făcut demersurile necesare pentru întocmirea contractelor menționate mai sus, societatea noastră va întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă către acești consumatori, începând cu data de 15.11.2021”, explică Gheorghe Filipescu, directorul general al Aquacaraș.

spot_img

Pentru a nu intra sub incidența reglementărilor de debranșare de la rețeaua de apă potabilă, cetățenii din Câlnic care nu au întocmit noile contracte, sunt rugați să se prezinte la sediul societății pentru a face acest lucru. 

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei