18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

„Anul acesta vreau să finalizăm patru proiecte majore“, anunță Marian Vlasici, primarul comunei Lupac

Cu un buget alcătuit în cea mai mare parte din impozitele pe locuințe ale cetățenilor și pe alocările de la Finanțe și de la Consiliul Județean, Primăria comunei Lupac se luptă pentru continuarea proiectelor începute în anii anteriori.

Edilul Marian Vlasici a declarat pentru Reper24: „Bugetul e făcut de acum două săptămâni, iar alocările Consiliului Județean Caraș-Severin vor fi adăugate într-o ședință viitoare. Cred că ne vor ajunge banii pentru acest an; dacă nu ne ajung, ne vom ruga de unii și de alții să ne suplimenteze veniturile, pentru că vrem să finalizăm anul acesta tot ceea ce ne-am propus.“

În comuna Lupac sunt în diverse faze de execuție patru proiecte finanțate și de la bugetul local: „Este vorba de căminele culturale de la Rafnic și Lupac, pe bani europeni, canalizarea din Lupac finalizată în proporție de 99% și alimentarea cu apă, gata în proporție de 75%. În cel mult patru luni, cetățenii comunei vor avea apă potabilă la robinete“, a mai spus edilul Marian Vlasici.

spot_img

Încă de acum trei ani, comuna Lupac are și o stație de epurare ce va fi pusă în funcție odată cu finalizarea lucrărilor de canalizare. Vor beneficia de aceste utilități, apă și canalizare, aproximativ 860 de locuitori, a mai adăugat edilul comunei Lupac, Marian Vlasici.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei