fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Mărțișorul buclucaș a venit la Ciclova Română după… patru ani

Mare bucurie mare ieri, pentru edilul comunei Ciclova Română, Cătălin Golu. După 4 ani de așteptare, acesta a primit un mărțișor, în prima zi a lunii martie, care va aduce servicii și beneficii întregii comunități.

„Vreau în primul rând să mulțumesc vechiului Consiliu Local care a susținut aceast proiect de achiziție a unui buldo-excavator pentru comuna noastră. După contestații pe la CNSC, după două apeluri la Curtea de Apel din Timișoara, după nenumărate piedici și birocrații întâlnite, am reușit să achiziționăm un buldo-excavator cu tot cu accesorii, a cărui valoare este de aproximativ 100 de mii de euro. Proiectul a fost depus în urmă cu patru ani prin GAL-Grupul de Acțiune Locală și finanțat de la Uniunea Europeană“, a declarat edilul din Ciclova Română.

spot_img

Utilajul va intra în dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență SVSU Ciclova Română și are mai multe accesorii, printre care un tocător de resturi vegetale.

Vreau să achiziționăm și o lamă pentru deszăpezit, astfel încât, din iarna viitoare să putem să curățăm toate străzile și drumurile comunale în cazul acoperirii lor cu un strat mai gros de zăpadă“, a mai afirmat edilul Cătălin Golu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei