fbpx
11.3 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Consiliul Judeţean Caras-Severin, titular al proiectului ,,Lucrări de reabilitare, refacere şi modernizare DJ 572 Comorâşte — limita cu judeţul Timiş. Judeţul Caraş-Severin”, anunţă publicul interesat asupra lucrării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentu Protecţia Mediului Caraș-Severin, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „Lucrări de reabilitare, refacere şi modernizare DJ 572 Comorâşte — limita cu judeţul Timiş. Judeţul Caraş-Severin”, propus a fi ampiasat pe raza UAT DOCLIN şi UAT FOROTIC.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caras-Severin din Reşiţa, Str.Petru Maior nr.73, în zilele de luni-joi, între orele 8:00 – 15:00, si vineri între orele 8:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Preşedinte, Romeo-Dan DUNCA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei