fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Cu matematica e…„grele“ la Bacalaureat

Bacalaureat 2022 a continuat astăzi, 21 iunie, cu proba scrisă la Matematică, una din cele două probe obligatorii ale profilului, respectiv Matematică și Istorie. Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate pe subiecte. edu.ro, începând cu ora 15:00.

O nouă zi de examene cu aceleași vechi metehne și în Caraș-Severin la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie 2022. Alți 2 elevi au fost eliminați, de la aceleași licee ca și cei doi eliminați ieri din examenul de română: Colegiul Tehnic Reșița și Liceul Tehnologic „Decebal“ din Caransebeș. Motivul: au fost prinși cu telefoane în timpul examenului.

„Încalcarea regulilor menționate la alin. (3)-(5) va fi considerata tentativa de frauda, iar candidatii respectivi nu mai pot participa la probele urmatoare si sunt declarati „eliminati din examen“, fara posibilitatea recunoasterii, in sesiunile urmatoare, a notelor la probele promovate anterior eliminarii, inclusiv a probelor de evaluare a competentelor lingvistice si digitale. Acesti candidati nu mai au dreptul de a participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de bacalaureat. Calculul celor doua sesiuni la care candidatii „eliminati din examen“ nu mai au dreptul de a participa se face fara luarea in considerare a sesiunii speciale a examenului de bacalaureat“ a transmis purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin profesor Ion Chiosa.

spot_img

La examenul de astăzi au fost înscriși 1.555 de elevi și au absentat 101. Mâine va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei