8.7 C
Reșița
vineri, 09 decembrie 22

Ziua Meseriașului la Casa Alex din Oravița, o sărbătoare cu șurubelnița și patentul la purtător!

 

Casa Alex din Oravița va deveni din nou pentru o zi „templul“ meseriașilor de pretutindeni, care se vor reuni și de această dată pentru a-și demonstra „talentul și devotamentul“ pentru muncă.

Evenimentul organizat de Casa Alex se va desfășura vineri, 24 iunie, între orele 09:00 și 18:00 iar domnii meseriași dar și „meseriașele“ sunt așteptați în parcarea supermarketului din Oravița, unde pot afla ultimele noutăți din domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

spot_img

Este cea de-a doua ediție dedicată Zilei Meseriașului iar de această dată, după ce au fost depășite emoțiile premierei de anul trecut, se speră la o prezență consistentă a celor care lucrează în domeniul atât de vast al construcțiilor și amenajărilor.

Așadar, vineri, 24 iunie 2022, de la ora 9:00 dacă sunteți meseriași sau vă doriți să deveniți, ei bine sunteți așteptați de specialiștii de la Casa Alex în parcarea magazinului din Oravița.

VINO CU IDEI. NOI AVEM SOLUȚII!”, au transmis reprezentanții Casa Alex tuturor celor ce trăiesc zi de zi pentru reabilitarea imobilelor sau pentru ridicarea de la 0 a unor construcții.

Un eveniment similar, dedicat meseriașilor din zona Caransebeș, va avea loc miercuri, 29 iunie, la Casa Alex din Caransebeș.

Pentru întreaga gamă de produse disponibile la Casa Alex, consultați site-ul www.casaalex.ro

 

Sergiu TABAN

 

 

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei