1.7 C
Reșița
vineri, 02 decembrie 22

Deputatul Dumitru Rujan, în sprijinul celor ce au scris pagini de istorie metalurgică la Reșița!

 

Munca reșițenilor de la Combinatul Siderurgic Reşiţa trebuie recompensată echitabil și corect!“, explică din capul locului deputatul cărășean Dumitru Rujan care, în acest sens, a lăsat vorbele și a trecut la fapte.

Prin urmare, parlamentarul Rujan a depus astăzi alături de colega lui Vetuța Stănescu, ambii deputați din Grupul Parlamentar PNL, o propunere legislativă pentru modificarea Anexei nr.2 și a Anexei nr.3 din Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

spot_img

Am considerat că se impune se impune completarea listei locurilor de muncă încadrate în condiții speciale și cu alte poziții, precum: cocserie: maşina de şarjare, aşezarea şi etanşarea uşilor, încălzirea bateriilor şi a colectoarelor de gaze – platformele de pe bateriile de cocs şi semicocs, scoaterea uşilor, transportul cocsului la stins, stingerea şi sortarea cocsului; sectorul chimic al cocseriei: chimizarea gazului de cocs, distilarea gudroanelor, ambalarea şi încărcarea în vrac a produselor chimice rezultate şi fabricate; prepararea de minereuri: măcinare, flotare, filtrare, sortare, sfărâmare și expediere, activitatea desfăşurată de personalul din activitatea de aglomerare, precum și altele.

Îmi doresc ca prin acest proiect de lege să recunoaștem munca unor oameni, care au muncit în condiții speciale pentru a-și asigura traiul de zi cu zi. Am încredere că legea va fi adoptată în cel mai scurt timp și le mulțumesc anticipat colegilor pentru votul lor. Prin intermediul activității mele voi fi alături de cetățenii din Caraș Severin, dar și de restul românilor“, a ținut să puncteze deputatul liberal de Caraș-Severin, Dumitru Rujan.

Așteptăm, desigur, rezultatele în urma acestei propuneri legislative și, desigur, aprobarea modificărilor anexelor vizate de parlamentarii Rujan și Stănescu.

Mai multe detalii aici: http://www.cdep.ro/relatii_publice/site2015.text_presa?pid=24075

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Nu m-as opri doar la 2 sinonime. „Munca reșițenilor de la Combinatul Siderurgic Reşiţa trebuie recompensată echitabil, corect, just, drept, nepartinitor, cinstit, impartial, obiectiv, legitim si, de ce nu, indreptatit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei