18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Bătrânețea este frumoasă! Coborâți-L doar pe Dumnezeu din icoane!

Am mulți amici cărora nu prea le place bătrânețea, se cam vaietă de ea și petrec cu greu această ultimă parte a vieții. Le spun și acum să fie bucuroși de ea, de bătrânețe, căci nu oricine are această splendidă șansă.
Mai mult, Dumnezeu ne-a iubit, a avut și încă mai are planuri cu noi, cu toți septuagenarii și chiar octogenarii.
Doar că îi place să nu-l lăsăm să ne aștepte acolo în icoana de pe perete, ci să-l luăm dis-de-dimineață cu noi, înainte de Răsăritul Soarelui, să-l plimbăm printre Creațiile Lui, să transpire cât îi ziua de lungă alături de noi, să vorbească cu oameni, să vadă copii, animale, pomii plini de rod, să se bucure de viață alături de noi, cât îi ziua de lungă, până la asfințitul Soarelui. Așa îi place Lui, să fie cu noi, să se bucure și El de viață, de bătrânețe, căci și El săracul e bătrân și mereu singur.
Așa fac eu, zilnic, îmi petrec ziua cu bucurie și deseori cu folos, las ceva în urmă, niciodată singur, cu El. Îmi place mie cu El și văd că și lui îi place cu mine, de aproape 70 de ani îl țin aproape, nu-l uit în icoană, îl fac părtaș la toate realizările și bucuriile mele.
Prin urmare, iubiți camarazi, bucurați-vă de bătrânețe, de copii, de nepoți și coborâți-L în viață voastră, zi de zi, pe Dumnezeu din icoana de pe perete ! Locul Lui îi cu voi, lângă voi ! Și totul va fi mai ușor și mai frumos…
Mihai SPRÎNCEANĂ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei