fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Anunț public privind decizia etapei de încadrare – Orașul Oțelu Roșu 

Oraşul Oțelu Roşu, titular al proiectului „REABILITARE POD CIREȘA PESTE RÂUL BISTRA, ÎN ORAŞUL OȚELU ROŞU, JUDEŢUL CARAȘ – SEVERIN ”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraș-Severin în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „REABILITARE POD CIREȘA PESTE RÂUL BISTRA, ÎN ORAŞUL OȚELU ROŞU, JUDEŢUL CARAȘ-SEVERIN”, propus a fi amplasat în oraşul Oțelu Roşu, domeniul public.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraș- Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni-joi, între orele 08:00-15.00 și vineri între orele 08:00-13:00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ, pe pagina de internet a autoritătii competente pentru protecţia mediului.

Primar, jr. Luca Mălăiescu

Urbanism și Amenajarea Teritoriului – Muntean Petru Neagoe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei