fbpx
-1.3 C
Reșița
vineri, 27 ianuarie 23

Anunţ public privind Decizia Etapei de Incadrare

 REALITAS INVESTMENTS SRL, titular al proiectului „Scoatere definitivă a unui teren din fondul forestier național, in suprafata de 0,3436 ha – Cariera Coltani II, Bocsa, jud. Caraș-Severin” anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul“Scoatere definitivă a unui teren din fondul forestier național, in suprafata de 0,3436 ha – Cariera Coltani II, Bocsa, jud. Caraș-Severin”, propus a fi amplasat pe teritoriul administrativ al orasului Bocsa.

Proiectul deciziei etapei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni – joi, între orele 0800 – 1500, şi vineri, între orele 0800 – 1300 , precum si la adresa de internet www.apmcs.anpm.ro .

 

spot_img

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului, pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei