fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Apel umanitar din partea senatorului Ion Marcel Vela!

Sensibilizat de momentele dificile prin care este nevoit să treacă un tânăr din județul nostru, senatorul Ion Marcel Vela face un apel umanitar la mobilizare pentru salvarea unei vieți.

Fac un apel umanitar pentru un tânăr din Caraș-Severin, care este acum internat la Cluj și are nevoie urgentă de transfuzii de sânge cu GRUPA 01 NEGATIV, o grupă care este foarte rară.

Cei care aveți această grupă, vă rog din suflet să mergeți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița, str. IL Caragiale, nr.1 (centrul este în intersecția semaforizată de lângă Primăria Reșița) și să donați puțin sânge de la voi pentru viața unui tânăr aflat acum în mare nevoie și pentru toți ceilalți compatrioți care vor avea în zilele următoare!

spot_img

Programul de recoltare de mâine, vineri, este de la ora 7:30 până la 12:00.

Vă mulțumesc pentru gest și vă doresc ca Dumnezeu să vă răsplătească înzecit pentru binele făcut!”, este mesajul parlamentarului cărășean, Ion Marcel Vela.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. ”Sensibilizat … Marcel Vela face un apel umanitar la mobilizare …”

    Adică = zero inclusiv afirmația sa (din 2020): ”Pentru a veni în sprijinul celor grav bolnavi, la nivelul MAI va fi înfiinţat un centru de transfuzii de donare de sânge …”

    LINK-URILE NU SUNT PERMISE

    În rest … avantajoase ”mișcări de terenuri” (cu MAI) plus proiecte în ”pilon” PNRR (2023), în loc de orice altă ”recoltare de sânge”:
    LINK-URILE NU SUNT PERMISE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei