fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Aquacaraș își extinde și reabilitează rețelele de apă și canalizare!

Contractul „Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”, din cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului Modernizarea infrastructurii de apa și apă uzată în județul Caraș- Severin”, a fost semnat de Aquacaraș cu Asocierea – S.C. SORADI DEVELOPMENT S.R.L (lider) – S.C. IDECON S.A. (asociat) – S.C. ANDEMI CONSTRICT S.R.L. (asociat), după cum informează directorul SC Aquacaraș SA, Gheorghe Filipescu.

Valoarea contractului de lucrări se ridică la suma de aproximativ 35.730.000 de lei.

Principalele obiective ale proiectului de investiție presupun înlocuirea conductelor de aducțiune de apă tratată, extinderea de conducte de aducțiune de apă tratată, reabilitarea rezervoarelor de înmagazinare existente. construirea rezervorului de înmagazinare nou, reabilitarea rețelei de distribuție, extinderea rețelei de distribuție, reabilitarea rețelei de canalizare, extinderea  rețelei de canalizare, stații de pompare apă uzată.

Durata de execuție a proiectului este de 12 luni.

Proiect este cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

 

Lorena POENARU

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sa mai postați si portretele celor care duc greul la Aqua Caras, a celor care activeaza de zeci de ani in companie, ingineri, tehnicieni, maiștrii-adevaratii profesionisti! Cu dansii se defineste Aqua Caras, ce ziceti? Va dorim succes!
    P.S.: formularul de sub mâna cu stiloul este alb imaculat! Observatie pentru cunoscatori(n.b.)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei