fbpx
6 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Atenție! 28 de străzi din Bocșa rămân mâine fără gaz!

Delgaz Grid continuă programul de investiții în județul Caraș-Severin, în această săptămână urmând să fie finalizată o importantă lucrare de modernizare a rețelei de gaze naturale din orașul Bocșa, precizează reprezentanții companiei.

Investiția, în valoare de 3,2 milioane de lei, a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de aproximativ 4,8 kilometri, pe străzile Salcâmilor, 1 Iunie, Iosif Velceanu, Semenicului, Cireșilor, Arenei, Morii, Unirii, Murelor și Țarinei. Beneficiarii sunt clienții din localitate, care vor avea asigurată continuitatea în alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță.

Pentru cuplarea noilor conducte și branșamente de pe str. Salcâmilor și 1 Iunie la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 22 iunie, între orele 9:00-17:00, pe 28 de străzi din localitatea Bocșa.

Sunt afectate următoarele străzi: Matei Corvin, Gheorghe Vucu, Liliacului, Republicii (parțial), Bistriței, Nicolae Bălcescu, Sadovei, 13 Decembrie, Pandurilor, Iosif Velceanu, Grigore Alexandrescu, Zeno Vancea, 8 Martie, Carașului, Romaniței, Ramnei, Izlazului, Libertății, Bicazului, Livezilor, Semenicului, A. Sahia, I. Creangă, Cireșilor, Salcâmilor, 1 Iunie, Binișului și Timișorii.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lorena POENARU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei