fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

AUR Caraș-Severin își prezintă candidații pentru alegerile europarlamentare!

Pe 1 martie a fost demarată campania de strângere de semnături pentru candidații propuși pe listele AUR la europarlamentare. Doctorul Bogdan Gaiță, coordonatorul campaniei pentru alegerile europarlamentare al filialei județene AUR a detaliat la conferința de presă săptămânală etapele și modul de organizare al acestei campanii.

„Vom instala în zona Victoria un cort unde vom aștepta toți simpatizanții partidului AUR și pe toți cetățenii care vor să cunoască cu exactitate doctrina partidului AUR, lista de candidați la europarlamentare, să vadă că AUR propune oameni valoroși pe această listă și nu niște slugi obediente.

Am făcut două cereri de instalare de corturi, una pentru zona Victoria și una pentru zona centrală, însă ne-a fost aprobată doar cea din zona Victoria.

Partidul AUR propune o listă de oameni curajoși, de oameni care în ultimii ani s-au bătut pentru România și pentru români. Jumătate din candidații AUR sunt cadre universitare, cu doctorate făcute corect, media de vârstă a candidaților fiind de 45 de ani. Creștini care se vor lupta pentru familie, tradiție și identitate”, a precizat în cadrul conferinței, Bogdan Gaiță.

În perioada următoare, candidații propuși pe aceste liste vor sosi și fizic în Reșița și în județ.

Lorena POENARU

8 COMENTARII

  1. Bravo,vad ca si Dl Doctor Paul Purea a venit la A u r..Un om valoros…Tot înainte,sa dam jos jegurile de la conducerea Judetului.

  2. Vroiam sa votez AUR,dar când l-am văzut pe Purea m-am răzgândit.Un traseist politic PPd, Pmp, sluga lui Dunca , un individ care nu a făcut nimic pt acest județ, a luat numai bani din Consiliul de administrație de la spital, el care nu a adus o seringa în județ, consilier județean de unde a luat indemnizație și nu a făcut nimic.
    Rușine Purea
    ĂUR vi-atu dat în cap cu el

  3. Altul care bate câmpii cu unirea Rusiei cu Galaxia Proștilor din urbea Râșnița sat 🤣🤣🤣🤣

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei