fbpx
11.7 C
Reșița
marți, 16 aprilie 24

O primă mutare serioasă pe eșichierul politic cărășean

Fostul primar al orașului Bocșa Eugen Cismăneanțu face prima mutare mai serioasă pe eșicherul politicii cărășene. Învins în urmă cu 4 ani de un liberal, fostul membru al Partidului Mișcarea Populară a decis să candideze din nou la primăria orașului Bocșa.

De data aceasta a trecut în barca liberală, bătând palma cu președintele filialei Caraș-Severin a PNL senatorul Marcel Vela. Acesta, a postat pe pagina sa de socializare următorul mesaj:

„Echipa PNL se mărește. Astăzi, despre cum putem dezvolta și orașul Bocșa cu Eugen Cismăneanțu“ a precizat senatorul liberal Marcel Vela.

Se pare că după municipiul Caransebeș, acolo unde social democrații încă stau să aleagă între Felix Borcean, Marius Damian, Bebe Pasere și Marius Isac, iar lupta se anunță de pe acum aprigă pentru fotoliul de primar și la Bocșa s-au scos săbiile din teacă. În campania electorală pentru primăria Bocșa se vor „duela“, alături de reprezentanții celorlalte partide, fostul primar Eugen Cismăneanțu cu actualul edil Mirel Patriciu Pascu.

Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela: „în viitor vom fi colegi cu Eugen Cismăneanțu în tot ce înseamnă politică și administrația publică“!

Despre întâlnirea dintre foștii și cel mai probabil viitorii colegi liberali, senatorul Marcel Vela a completat:

Am avut astăzi o întâlnire amicală cu domnul Eugen Cismăneanțu, primar al Bocșei timp de două mandate, hotărând de comun acord că în viitor vom fi colegi în tot ceea ce înseamnă politică și administrația publică din județul nostru, dânsul nefiind acum membru al vreunui partid politic.
Detaliile tehnice și strategia le vom stabili împreună cu colegii din PNL Bocșa și domnul președinte Cristian Gâfu, astfel încât să câștigăm și acolo alegerile locale de peste trei luni“.

Dan AGACHE

3 COMENTARII

  1. Ați uitat sa precizați ca pe lângă înfrângerea suferita de Cismaneantu în fața unui liberal(regretatul Manu) în 2020,acesta(Cismaneantu) a mai suferit o înfrângere și în 2021 în fața primarului Mirel Pascu.

  2. Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela: „în viitor vom fi colegi cu Eugen Cismăneanțu …”

    Doar cizmarul mai lipsește … să se holbeze din poză.

  3. Nu stiu ce cauta acest Cismaneantu in politica? Nu se stie despre el ce studii are unde a facut liceul , facultatea ? Cand a fost plecat in Italia nu cred ca a fost sa faca studii . El locuieste in Timisoara 4 ani nu a avut nicio legatura cu Bocsa si acuma se vrea primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei