fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Bani, proiecte, dezvoltare în orașul Anina

Mai multe proiecte de interes local au fost de administrația orașului Anina pe programul PNDL3 sau Anghel Saligny. Printre acestea se numără și un proiect ce vizează reabiloitarea unor străzi din fostul oraș minier.

Străzile Cloșca, Colonia II, Cheile Gîrliștei fac parte dintr-un proiect cu o valoare de 7 milioane de lei, iar pentru asfaltarea stăzilor Colonia a III-a, Dealul Frumos, Semenic, Traverselor, Negoiu, Criş, Clopotelor, Făgăraşului, Izvorului, Maial, Soarelui, Izvarna, Republicii, Bucegi, inclusiv ramura de la Clubul Elevilor la Platou Bucegi, str. Uzinei (parţial) şi str. 13 Decembrie, Primăria Anina a solicitat peste 27de milioane de lei.

Administrația orașului Anina a solicitat bani și prin PNRR. Pentru această sursă de finanțare a fost depus un proiect pentru Reabilitarea fostului Club al Elevilor, cu o valoare de 162.360 euro. Un alt proiect prioritar pentru comunitatea din Anina vizează construirea unor trasee de cicloturism pe fostul traseu de mocăniță, proiect în valoare de 1.380.000 euro.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei