fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Bilanț! Doi ani de mandat „nu tocmai ușori” pentru primarul Cristian Miclău

După doi ani de mandat, al doilea pentru primarul din Băile Herculane, edilul Cristian Miclău face un scurt bilanț al realizărilor din toată această perioadă pe care o prezintă ca fiind una nu tocmai ușoară, însă piedicile apărute nu l-au oprit să își atingă obiectivele propuse.

În urmă cu 2 ani am primit din partea cetățenilor din Băile Herculane girul pentru un nou mandat. A urmat partea de investire a noului Consiliu Local, precum și a noului viceprimar.

Având deja experiența mandatului anterior, m-am focusat în principal pe atragerea de fonduri europene, dar și pe programe de investiții finanțate prin Ministerul Dezvoltării.

spot_img

Cei doi ani nu au fost tocmai ușori: a fost semnat contractul de finanțare pentru Vila Elisabeta, contractul de finanțare privind reabilitarea urbană în orașul Băile Herculane (reabilitare, dotare, modernizare și extindere școală cu clasele I-IV din zona UGSR, precum și a parcării din zona poliției), contractul de finanțare privind reabilitarea amfiteatrului din parcul Vicol, a izvorului de apă plată, realizarea unui nou izvor de apă plata lângă căsuța piticilor, reabilitarea spațiilor verzi din zona centrală cuprinsă între Hotel Versay și Vila Elisabeta, contractul de finanțare privind reabilitarea Podului de Piatră, contractul de finanțare privind reabilitarea Liceulul Hercules din Băile Herculane, etc”, a declarat edilul orașului stațiune din Valea Cernei.

Primarul Cristian Miclău subliniază că nu au mers toate ca pe roate în această etapă de mandat, au existat opreliști, nemulțumiri, care încă mai există, dar cu toate acestea administrația locală a dus mai departe toate proiectele.

„Aceste noi proiecte amintite, pe lângă cele aflate în derulare, au fost aprobate de către Consiliul Local și duse mai departe de către colegii din Primărie.

Țin să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, colegilor din Primărie și Consiliul Local, partenerilor noștri privați, Consiliului Județean Caraș-Severin, Prefecturii Caraș-Severin, ministerelor, domnului senator Marcel Vela, pentru munca depusă și proiectele realizate, precum și cetățenilor pentru înțelegere”, a mai declarat primarul orașului stațiune Băile Herculane, Cristian Miclău.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei