fbpx
29.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Bilanțul anului 2022 în Valea Bistrei

Mai puțin de 12 ore ne despart de sfârșitul acestui an 2023, prilej pentru administrațiile locale să tragă linie și să socotească realizările din ultimele 12 luni. Realizări, insuccese, promisiuni onorate sau nu față de locuitorii care i-au mandatat să le conducă destinele.

În Valea Bistrei, mai exact la Oțelu Roșu, anul pe care ne pregătim să-l încheiem peste doar câteva ore a fost unul „bun“ după cum afirmă edilul Luca Mălăescu:

Din punctul meu de vedere a fost un an normal la Oțelu Roșu, cu bune și cu rele. Dacă vorbim despre realizări, pot să vă spun că în acest an am asfaltat întreaga zonă de la Gura Jgheabului, de la zona de agrement, am asfaltat strada Mihail Kogălniceanu și parțial Crișan, am pavat trotuarele pe străzile Decebal, Unirii, Kogălniceanu, parțial cartierul Libertății și strada 16 Februarie. De asemenea am modernizat bazinul mic de la ștrandul orășenesc, aproape am finalizat un teren de sport cu teren sintetic din cartierul Mal, stadion prevăzut cu instalație de nocturnă“.

„Am continuat lucrările la grădinița din cartierul Libertății, acolo unde deja am pus acoperișul și cu siguranță anul viitor o vom da în folosință și se vor putea bucura copii de ea. Anul 2022 a fost unul cu cele mai multe proiecte de când sunt eu primar în Oțelu Roșu și fac referință la proiectele pe care le-am depus la CNI, Ministerul Dezvoltării, pe PNRR, pe fonduri europene sau guvernamentale“ a mai precizat primarul orașului Oțelu Roșu.

Luca Mălăescu a dorit ca în prag de an nou 2023 să ureze locuitorilor din Oțelu Roșu, de pe întreaga Vale a Bistrei dar și celor din Caraș-Severin: „Le doresc tuturor multă sănătate, împliniri, bucurii și fericire, alături de tradiționalul La Mulți Ani“.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Să ne zică primarul cum îngroapă acum lacul pentru hidrobiciclete de la Jgheabu, pentru care a aruncat pe geam cateva zeci de mii de euro din banii cetățenilor !
    Să ne mai zică primarul câți bani a băgat în cinematograful 3D și când amortizează „investiția” !
    Să ne mai zică primarul cum a transformat marginea drumului până la Mal în depozit de moloz și pământ !
    Să ne zică primarul cum a „rezolvat” canalizarea de pe strada Ecaterina Teodoroiu ! Si acum iese tot rahatul și curge pe drum, prin fața caselor oamenilor.

    E plin de „realizări” anul ăsta pentru primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei