fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Bilanțul lui Romeo Dunca, la final de an: „Aș fi dorit să se finalizeze măcar jumătate din plângerile penale pe care le-am făcut”

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, nu are nemulțumiri sau regrete majoare legate de cum s-au derulat lucrurile în anul 2022. „Treaba merge bine”, este de părere președintele forului județean, care în dreptul capitolului nerealizări contabilizează doar faptul că mare parte a plângerilor penale pe care le-a făcut au rămas pentru moment fără rezultat.

„Am rezistat la un asalt al opoziției împotriva încercării mele de a schimba ceva în județ, dar lucrurile, eu cred că deja se văd. Facem, reparăm drumurile, cu bani puțini, consilierilor nu le vine să creadă cum de reușim noi să facem astfel de reparații cu bani puțini. Dar reușim pentru că noi nu pretindem nimic în schimb, de aia. Treaba merge bine.

Aș fi dorit să se finalizeze măcar jumătate din plângerile penale pe care le-am făcut, pentru că acest lucru ar fi însănătoșit mult situația județului, pentru că cei vinovați de toate măgăriile care s-au întâmplat în trecut nu ar mai lupta la baionetă să discrediteze intențiile noastre de a schimba. Deci, de asta îmi pare rău, că din 10 sau 11 plângeri penale, nu s-a întâmplat încă mare lucru”, a precizat Romeo Dunca.

spot_img

În ceea ce privește planurile pentru 2023, președintele forului județean a explicat că în prima parte a anului și-a propus în primul rând să continue lucrările de asfaltare începute în 2022.

„Îmi propun ca până în luna mai să mai pun asfalt pe trei drumuri care nu au fost asfaltate niciodată. Este vorba de Fizeș-Tirol; mergem până la Tirol, pentru că din partea cealaltă o să vină modernizarea Comorâște-limită de județ, care vine până la Doclin. Vom asfalta un drum de pământ care face legătura între intrarea în țară de la Naidăș, până la izvoarele Nerei, pe la Petrilova. Este un drum de pământ, vrem să îl pietrum și să îl și asfaltăm. Și vom asfalta cei 3 km de la Moldovița care dau în 571, drum pe care sperăm anul viitor să înceapă modernizarea.

Vom pune asfalt mai departe și pe Delinești-Ohăbița. O să mergem și acolo cu asfalt în intravilan și vom merge până la legătura între Delinește și Valeadeni. De 30 de ani nimeni nu s-a gândit la oamenii ăia. Zona este frumoasă și merită atenție, cu atât mai mult cu cât nu costă foarte mult. Dacă ai grijă de bani și te uiți ca rețeta să se respecte, nu este așa de scump. Deci le vom scoate și pe alea din noroi”, a mai afirmat Romeo Dunca.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. ”îmi pare rău, că din 10 sau 11 plângeri penale, nu s-a întâmplat încă mare lucru”

    Falsul în declarații de funcționari publici nu se pedepsește penal, ce mare lucru să se întâmple?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei