15 C
Reșița
miercuri, 04 octombrie 23

„Biroul politic a decis: demisionează doar miniștri“ a declarat subprefectul județului Andrei Plujar

Biroul politic al USR-PLUS a decis în urmă cu doar câteva minute ca miniștrii acestei formațiuni politice să-și prezinte în bloc demisiile, ca urmare a scandalului izbucnit după remanierea Ministrului Justiției Stelian Ion.

„Este o decizie politică adoptată de Biroul Politic și ea prevede doar demisia miniștrilor în funcție și a secretarilor de stat din ministere“ a afirmat în exclusivitate pentru Reper24 Andrei Plujar subprefectul județului Caraș-Severin.

„Prefecții, subprefecții, șefii instituțiilor deconcentrate, membrii USR-PLUS din toate celelalte agenții rămân în așteptare. Rămânem deocamdată pe baricade și vom lua o hotărâre ulterior“ a mai precizat Andrei Plujar – președintele organizației județene Caraș-Severin a acestei formațiuni politice.

Referitor la o posibilă cale de împăcare între USR-PLUS și PNL, Andrei Plujar a declarat: „Eu cred că există, iar colegii mei din conducerea partidului au fost destul de expliciți când au spus că este necesară această coaliție cu PNL și UDMR, dar în anumite condiții. Deocamdată suntem într-un blocaj dar sunt optimist că această coaliție va guverna România și pe mai departe“.

La ora 19 Dan Barna copreședintele partidului a afirmat că demisiile miniștrilor și ale secretarilor de stat din ministere ăși vor depune demisiile mâine dimineață la prima oră. Într-o conferință de presă, acesta a mai declarat:

„Bună ziua, România! Este un moment care privește întreaga țară. Am promis că vom fi un partid altfel și am fost un partid altfel. Nu am ezitat să vorbim când era mai facil să tăcem. Am arătat că se poate altfel și în această Românie, nu peste 10 ani.”, a spus Dan Barna.

Dan AGACHE

 

3 COMENTARII

 1. Eu unul sper ca această coaliție care e cea mai nenorocită din ultimii 31 de ani să se ducă la naiba învârtinduse, iar pithecantropii useriști să îl ia pe alde prăjina asta tâmpă de Barna, pe Clothildè și restul ciumpalacilor vs.Plujar și să fie aruncați în haznaua istoriei prea mult terfelită de scursurile și zoaiele din politica de tot rahatul mă scuzați, pe care a avut-o România în toată această perioadă a ultimilor zeci de ani. Mister Plujare, ești copilul la țâța lui Barna iar Bulai e copilul de mingi al lui Cioloș,Barna dar înțărcat ca vițelul la vacă de metresa Clocotilde. La baie cu voi!😂😂😂😂

 2. Personajul din articolul de mai sus mai are curajul să iasă la înaintare și să-și dea cu părerea ?
  În campania electorală anterioară el și ai lui promiteau că taie pensiile speciale, că stopează defrișările, că adoptă prostia cu #farapenali. Nu au făcut nimic din toate astea de când sunt la guvernare. Au avut timp în schimb de parade lgbt și culmea, l-au susținut pe „penalul” Câțu.
  Astfel de personaje nici nu merită promovate în media.

 3. „Biroul politic al USR-PLUS a decis în urmă cu doar câteva minute ca miniștrii acestei formațiuni politice să-și prezinte în bloc demisiile, ca urmare a scandalului izbucnit după remanierea Ministrului Justiției Stelian Ion.”

  Care justiţie?
  E plină de fufe proaste şi tari în gură.
  Cu rare excepţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei