fbpx
32.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

Bocșa, un oraș într-o continuă schimbare

Mereu în căutarea surselor de finanțare pentru proiectele necesare comunității, primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu este gata să dea drumul lucrărilor în funcție de aprobările venite de la Guvernul României, ori de la ADR Vest.

„La sfârșitul lunii decembrie am semnat contractul pentru Casa de cultură a orașului, cinematograful și parcul din fața Primăriei, lucrări ce vor trebui să fie finalizate în acest an. Finanțarea este asigurată prin Agenția 5 Vest și am dat deja ordinul de începere a lucrărilor. De asemenea, suntem în evaluarea pentru desemnarea constructorului pentru cele 3 muzee: Constantin Gruescu, Constantin Lucaci, Muzeul de Etnografie, precum și observatorul astronomic. Sunt convins că vom semna foarte curând contractul pentru aceste lucrări“, a declarat pentru Reper24, edilul Mirel Patriciu Pascu.

Aceste investiții nu fac altceva decât să pună în valoarea partea de clădiri istorice din Bocșa Montană, situate în zona centrală a orașului.

Administrația condusă de primarul Pascu are depuse și 3 proiecte pe PNRR: Eficientizare energetică și modernizare a grădiniței cu program prelungit de la Bocșa Română, Căminul de pesoane vârstnice și corpul 2 al Primăriei de la Bocșa Română, a mai precizat Mirel Patriciu Pascu.

Dan AGACHE

 

2 COMENTARII

  1. Ce poate face un mentor bun , un coach bun dintr-un om! Aviz tuturor celor care vor sa conduca echipe, societati, comunitati!! Apelati la coaching neaparat…..ca nu le stiti voi pe toate!! Ce diferenta intre primarul Bocsei de azi si cel de acum aprox 8 ani! Felicitari!

    • Da, e o diferență foarte mare !
      Actualul rupe combinațiile-n două pe șantierele de construcții: modifică el proiectele tehnice, schimbă soluția dată de proiectanți, aduce materiale rămase de pe alte șantiere, dar le decontează pe cele din proiect.
      Ceva de vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei