fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Fotbaliștii rossoneri au început meciurile de pregătire! În primul meci, reșițenii au cedat cu Voința Lupac 1-3!

 

Vineri, 27 ianuarie, de la ora 11:00, fotbaliștii reșițeni au disputat pe sinteticul din Valea Domanului un prim meci de pregătire cu Voința Lupac. Meciul a venit ca o primă verificare după finalizarea pregătirii la baza proprie, începută în 19 ianuarie.

Antrenorul reșițean și-a împărțit jucătorii în două echipe cu care a abordat cele două reprize. În prima parte a meciului reșițenii au evoluat în următoarea formulă: Cătălin CĂPĂȚÂNĂ – Vlad CHERA, Alin DUDEA, Patrick CANEA, Bogdan SZIJJ – Laurențiu BREȘNENI, Alfred MENSAH, Sebastian VELCOTĂ – Alexandru NEGRU, Aboubakar GAKOU, Robert PETRE. După o perioadă de tatonare, oaspeții au reușit deschiderea scorului în minutul 3 prin Alexandru AVRAMOVICI, fostul atacant al rossonerilor, din 27 ianuarie jucătorul Lupacului. Deși au forțat în atac și și-au creat oportunități de a marca, reșițenii nu au reușit golul egalizator, oaspeții păstrându-și avantajul minim până la pauză.

În cea de-a doua repriză antrenorul reșițean, Călin CHEREGI, a trimis în teren următorul unsprezece: Paul MEREU – Ștefan BĂRBOIANU, Cornel ARDEI, Sergiu RIMOVECZ, Nicușor FOTA – Ionuț POPESCU, Mario IVAȘCU, Remus TRANCĂ – Marian DRĂGHICEANU, Alexandru DANE, Robert MIHALY. La fel ca în prima parte a meciului, oaspeții au reușit desprinderea la începutul reprizei, după o nesincronizare în apărarea gazdelor, în minutul 47 prin Emanuel JINGA. În ciuda presiunii puse pe formația oaspete, reșițenii nu reușesc să-și creeze ocazii, iar cei care au marcat au fost tot cei de la Lupac, în minutul  75 prin Mihai IȚĂ. Un minut mai târziu, reșițenii au reușit să reducă din diferență prin golul lui Remus TRANCĂ. Călin CHEREGI  a făcut mai multe schimbări, introducându-i în teren și pe Cristian ZIMMERMANN, Antonio MIUȚESCU, Gabriel GOMBOȘ, Miroslav VECA, Denis GURIN, Răzvan KONOZ.

Ultimul fluier al centralului Dorin VOINA a consfințit victoria oaspeților, la primul meci sub bagheta antrenorului Adrian ENĂȘESCU.

Pe jucătorii reșițeni îi așteaptă a doua parte a pregătirii de iarnă, urmând să fie prezenți în următoarea săptămână într-un cantonament la Băile Herculane pentru opt zile. Următorul meci de pregătire este programat în 8 februarie, în Valea Domanului sosind cei de la Corvinul Hunedoara.

„Dacă ne raportăm strict legat la joc, a fost, zic eu, o victorie meritată a celor de la Lupac. Noi venim după o perioadă de opt zile în care volumul de muncă a fost foarte ridicat și mă așteptam ca reacția noastră să fie una greoaie. Țin să-mi felicit jucătorii pentru modul în care s-au comportat în această primă fază de readaptare cu efortul. A fost un prim test de evaluare care ne ajută să stabilim lotul care va pleca în cantonament. Singurul lucru care nu mi-a plăcut este rezultatul. În rest, nu mă așteptam la o evoluţie foarte bună, pentru că nu am lucrat relațiile de joc, nu puteam să avem prospețime. Au fost și lucruri pozitive, dar au apărut aceste greșeli individuale care pe fond de oboseală sunt inerente. Jucătorii noi s-au adaptat bine la Reşiţa, dar deocamdată se vede că nu s-au integrat încă în relațiile de joc pentru că nu am avut suficient timp. Dar sunt jucători cu calitate, în care am încredere. Trancă a avut o evoluție bună, după cum ați văzut, nu doar pentru că a dat gol, dar într-adevăr este un jucător care are calitate și cred că ne va ajuta mult. Duminică vom pleca la Herculane, unde vom sta şapte zile, până duminica cealaltă. De la Herculane ne întoarcem şi rămânem în cantonament la stadion. Pe 8 februarie avem un amical cu Hunedoara”, a declarat antrenorul Călin CHEREGI.

Miruna MIHANCEA

1 COMENTARIU

  1. La găsit scuze suntem campioni mondiali ! Nu rezultatul sau numeroasele greșeli individuale îngrijorează, cât lipsa unei viziuni de joc…
    Și asta persista de mult timp !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei