fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Bogdan și Andreea au cucerit pentru a doua oară titlul de vicecampioni mondiali la WDSF tineret latino!

Perechea Clubului Mystic Reșița, Bogdan Kostner și Andreea Dumitru, ne-a făcut încă odată mândrii că sunt reșițeni. Cei doi sportivi de top ai Reșiței au pus din nou țara, pe care au reprezentat-o la o importantă competiție, pe harta dansului sportiv mondial.

Bogdan și Andreea au reușit să obțină pentru a doua oară, 2 ani consecutiv, titlul de vicecampioni mondiali, tineret latino, la Campionatul Mondial WDSF Tineret latino care a avut loc în perioada 11- 13 noiembrie în Armenia.

Această pereche a reușit să egaleze rezultatul pe care l-au obținut anul trecut, și să câștige medalia de argint la Campionatul Mondial de Tineret Latino, un campionat mondial cu o organizare de excepție, într-o sală de vis, cu o atmosferă la superlativ.

La startul acestei competiții au fost prezente 58 de perechi din întreaga lume, iar asta ne face să dovedim, prin această pereche, că România este o putere la nivel mondial în dansul sportiv.

Ca antrenor sunt mândru să vă spun că Andreea și Bogdan au reușit să performeze la un nivel la care sincer nu mă așteptam, ținând cont că înainte cu o săptămână nu au avut cea mai bună evoluție, însă de data aceasta am reușit să construim o imagine și o evoluție care a crescut de la rundă la rundă, până în finala campionatului.

Andreea și Bogdan au impresionat publicul, care a fost alături de ei, dar mai ales este o mândrie să simți admirația adversarilor și a antrenorilor adversarilor tăi, ceea ce pentru noi este mai mult decât faptul că am fi câștigat, prin aceea că publicul întotdeauna este sincer, iar când concurenții vin și-ți bat pe umăr susținând că ai fi meritat locul I, nu-ți poți dori mai mult de atât!”, a declarat pentru Reper24, președintele Clubului Mystic și cel care îi antrenează pe Bogdan și Andreea, alex Holecz.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei