fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

CCD Caraș-Severin, „casa” întregului personal didactic

Casa Corpului Didactic (CCD) Caraș-Severin extinde activitatea de formarea a personalului didactic către personalul didactic auxiliar, o categorie privată de astfel de programe în ultimii ani. Săptămâna aceasta se va derula un program de formare profesională pentru personalul didactic auxiliar din unitățile de învățământ preuniversitar ale județului Caraș-Severin, care ocupă funcția de secretar.

Derularea  unor astfel de programe, care au ca țintă personalul cu funcția de secretar în unitățile de învățământ, vine să confirme importanța acestei categorii în sistemul educațional, din punct de vedere administrativ, organizatoric și relațional, ca interfață între unitatea școlară, cu tot ce presupune acest concept, și alte categorii sociale și instituționale, cu care școala intră în contact pentru buna desfășurare a procesului instructiv-educativ”, precizează Ionuț Gârtoi, directorul Casei Corpului Didactic Caraș-Severin.

Cursul de formare, oferit gratuit de către CCD Caraș-Severin, se va derula în perioada 17 – 19 noiembrie, atât în în format fizic la sediul CCD, cât și online.

Până în acest moment s-au înscris 35 de secretari, care își desfășoară activitatea atât în mediul rural, cât și în cel urban din învățământul preuniversitar.  Formatori în cele trei zile de curs vor fi reprezentanți ai Asociației EduArts din București.

Citește si:  Clara nu este doar un nume. Este povestea a milioane de mame

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. acesti doi domni il conduceau (mai din umbra, mai din/pe fata) pe fostul gen Cornici…..
    acum conduc singuri, cu cele doua doamne „discrete”, exponente ale coalitiei fireste, alaturi,
    cea „indiscreta” este singura pe lume….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei