18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Bolvașnița, o comună de buni gospodari

Așezată la poalele Muntelui Țarcu, la capăt de drum județean (mai mult drum agricol, după cu afirma edilul Petru Mihăilescu), comuna Bolvașnița se evidențiază prin hărnicia oamenilor care se ocupă în special cu creșterea animalelor și pomicultură.

„Din punct de vedere economic stăm foarte slab. Nu ne putem baza decât pe alocările bugetare pentru că nu avem agenți economici pe raza localității, cu toate că există deschidere din partea administrației locale. Nici din punct de vedere turistic nu stăm mai bine, comuna Bolvașnița fiind una de tranzit pentru cei ce doresc să ajungă în Țarcu sau spre Muntele Mic“, a afirmat într-o emisiune live la Reper24, edilul Petru Mihăilescu.

spot_img

„Din păcate, Consiliul Județean Caraș-Severin nu a alocat bani deloc pentru drumurile comunale, pe motiv că nu avem astfel de drumuri. Dacă ar fi verificat în actele existente la instituția județeană, ar fi aflat, cu siguranță, că ele există și sunt într-o stare de degradare accentuată. Nici intervențiile pe DJ 608C nu sunt în atenția Consiliului Județean. Sunt primar de 20 de ani și este pentru prima oară când acest drum arată atât de jalnic. Ce putem face noi, când nici măcar o lopată de pietriș nu avem voie să punem pe el“, s-a mai plâns primarul comunei Bolvașnița, Petru Mihăilescu.

Edilul a mai precizat că acest drum este străbătut zilnic de câteva sute de oameni care fac naveta la diferiți agenți economici din Caransebeș și împrejurimi și care mereu se plâng administrației locale de starea precară a acestuia.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei