fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Bradul de Crăciun a fost adus și montat în centrul Reșiței!

În această după amiază, în Centrul Civic a fost montat bradul de Crăciun, care, potrivit reprezentanților Primăriei Reșița, anul acesta a fost adus de la Anina și va întregi decorul Târgului de Crăciun ce va fi deschis în ziua de 8 decembrie. În aceeași zi, Reșița va intra în atmosfera de sărbătoare și prin aprinderea iluminatului festiv.

Reșițenii se vor bucura în același timp și de un patinoar care va fi amenajat în centrul orașului.

spot_img

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. Un asa frumos copac a murit ca sa-si faca Nelu Taitelu propaganda sub el cand va gasi scuze pentru lucrarile super-intarziate la tramvai. Taitelu acu doua saptamani: „Govandariul va fi gata pana la sfarsitul anului, poate nu va fi montat mobilierul urban, dar Govandariul va fi predat”. Taitelu acum: „O sa mergeti prin noroi in Govandari pana la Paste, dar priviti ce frumos e acest brad mort infipt in canalul din mijlocul centrului”. Dezgustator!

  2. ”În această după amiază, în Centrul Civic a fost montat bradul de Crăciun …”

    Adică iar a fost tăiat și montat un brad (viu), fără autorizațiile autorităților abilitate: poliția forestieră, direcția mediului și fără alegerea constructorului-montator prin licitație pe SEAP, cu caiet de sarcini și studii de prefezabilitate?
    Întreb pentru un prieten (ecologist).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei