2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Căminul cultural din Bolvașnița va fi modernizat printr-un proiect cu finanțare europeană

85 de mii de euro la care se adaugă 10% contribuția primăriei din Bolvașnița, aceasta este suma obținută de edilul Petru Mihăilescu printr-un proiect cu finanțare europeană câștigat prin GAL. Banii vor fi folosiți pentru modernizarea căminului cultural din localitate:

Va fi schimbat acoperișul, geamurile, se vor efectua reparațiile interioare și exterioare și vom reda în acest fel clădirea locuitorilor pentru a fi folosită în scopul pentru care s-a ridicat“ a declarat pentru Reper24 primarul din Bolvașnița.

Edilul a mai precizat că s-au încheiat lucrările la o altă clădire ce va fi folosită pentru diferite festivități, reabilitată din fondurile primăriei, în regie proprie: „Este vorba de o clădire în care era odată centrul de colectare a laptelui“.

spot_img

În altă ordine de idei vă pot spune că așteptăm rectificarea bugetară. Nu mai avem bani pentru plata însoțitorilor persoanelor cu handicap. Am făcut pe plan local o rectificare a bugetului propriu și am reușit să achităm aceste plăți în luna trecută, dar acum nu mai avem de unde. E drept cu nu sunt decât 12 persoane asistate, dar când nu ai alte surse de venit la primărie nu prea ai cum să faci plățile“, a mai precizat Petru Mihăilescu, primarul comunei Bolvașnița din Caraș-Severin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei