18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Căminul de la Macoviște, în linie dreaptă

Cu o valoare de 2 milioane de lei, reabilitarea căminului din localitatea Macoviște a fost licitată la 1,8 milioane de lei, proiectare plus execuție, iar proiectul se derulează prin Compania Națională de Investiții.

„Suntem acum în prima fază, cea de proiectare, iar proiectantul a fost deja în zonă, a făcut măsurătorile, s-a trecut la execuția acestuia și când va fi gata vom da avizul de începere a lucrărilor la căminul din localitatea  Macoviște“, a precizat primarul comunei Ciuchici, Ion Orbulescu.

Tot la CNI am mai depus două proiecte de reabilitare a căminelor culturale din localitățile Petrilova și Nicolinț. Pe fișa de sinteză au fost prinse toate cele 4 cămine: Ciuchici, a căror lucrări au fost deja finalizate, Macoviște la care s-a început deja, iar la finalizarea lor vor fi scoase la licitație și lucrările la celelalte două proiecte, Petrilova și Nicolinț. Dacă nu intervin probleme tehnice, la finalul acestui an se va încheia reabilitarea căminului din Macoviște“, a mai declarat edilul din Ciuchici.

spot_img

Acesta a mai afirmat că un alt proiect, cel privind reabilitarea podurilor din Ciuchici, se află în ultima fază pentru obținerea avizului de mediu, după care va urma eliberarea autorizației de construire. „Sper ca în cel mult două luni de zile să pot da drumul la lucrările de reabilitare a celor două poduri, atât de necesare pentru locuitorii comunei Ciuchici“, a mai spus Ion Orbulescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei